Bora Eke

borayazıları…

Bora Eke Kimdir?

Bora EKE, genç yaşta kurmuş olduğu hayallerin peşinden giden, hayallerini sahip olduğu azim ve irade ile projeler halinde gerçeğe dönüştüren, yaşama ve tüm canlılara gönülden bağlı bir insandır. Sanata değer verir; fotoğrafçı ve yazardır. İletişime ve insanlığa yapılacak yatırımın sonunun gelmeyeceği bilincindedir. Özgüveni yüksektir. Günümüzde kolay elde edilebilen bilgiden ziyade; ihtiyaç odaklı, motive edici, uygulamalı ve paylaşımcı yönleriyle ön plana çıkmaktadır.

Medeniyetlerin beşiği olan İzmir’de hayata gözlerini açmış, özverili ailesin yanında kendisini yetiştirmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İktisat eğitimi almış, öğrenimi süresince, Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüpleri arasında yer alan Kariyer Yönetim Kulübü’nde çok çeşitli proje ve organizasyonlarda aktif olarak görev almıştır.

Dünya’nın yaşanabilirliği en yüksek 2. şehri olarak gösterilen Kanada’nın Vancouver şehrinde yaşamış, burada genel ve iş İngilizcesi eğitimleri almış ve Kanada İş Merkezi’nde pazarlama ve iletişim alanlarında çalışmalarda bulunmuştur.

Bugün Bora Eke içinde bulunduğu dönemde, bir dünya insanı olma, farklı kültürleri ve görüşleri tanıma, onlara saygı gösterme fırsatına erişmiş olup, bulunduğu her ortamda ülkesini ve kültürünü temsil etmeyi sürdürmektedir.

Hayatın her alanında ortak paydalar ve paylaşımlar yaratmak isteyen Bora Eke, “En Değerli Hazinem” olarak gördüğü hatıralarını, boraeke.com adresli web sitesinde her zaman yanında taşımakta ve yeni nesillere örnek olmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EnginDergi Enginer Web Hizmetleri | Tüm Hakları Saklıdır. © 2008 - 2024